dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-14T14:24:12Z |
|
dc.date.available |
2020-03-14T14:24:12Z |
|
dc.date.issued |
2019-07-29 |
|
dc.identifier.citation |
НовиковаН. В. Асортимент харчових добавок. Development of modern technologies and scientific potential of the world: coll. of scientific papers «ΛΌГOΣ» with materials of the International scientific-practical conf., London, July29, 2019. London: NGO «European Scientific Platform», 2019. V.3. p. 60-61 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1181 |
|
dc.description.abstract |
Харчова добавка не вважається типовим інгредієнтом продуктів
харчування, проте, вона є інгредієнтом у тому розумінні, що спеціально використовується під час виготовлення чи приготування продукту і присутня в кінцевому продукті в повному обсязі чи частково в незмінному вигляді або у
вигляді речовин, які утворилися після їхньої хімічної взаємодії з
компонентами продуктів харчування. Ці речовини повинні бути безпечними протягом усього терміну придатності харчового продукту до вживання, базуючись на токсикологічній оцінці |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
NGO «European Scientific Platform» |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Асортимент харчових добавок |
ru |
dc.type |
Article |
ru |