Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-14T14:24:12Z | |
dc.date.available | 2020-03-14T14:24:12Z | |
dc.date.issued | 2019-07-29 | |
dc.identifier.citation | НовиковаН. В. Асортимент харчових добавок. Development of modern technologies and scientific potential of the world: coll. of scientific papers «ΛΌГOΣ» with materials of the International scientific-practical conf., London, July29, 2019. London: NGO «European Scientific Platform», 2019. V.3. p. 60-61 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1181 | |
dc.description.abstract | Харчова добавка не вважається типовим інгредієнтом продуктів харчування, проте, вона є інгредієнтом у тому розумінні, що спеціально використовується під час виготовлення чи приготування продукту і присутня в кінцевому продукті в повному обсязі чи частково в незмінному вигляді або у вигляді речовин, які утворилися після їхньої хімічної взаємодії з компонентами продуктів харчування. Ці речовини повинні бути безпечними протягом усього терміну придатності харчового продукту до вживання, базуючись на токсикологічній оцінці | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | NGO «European Scientific Platform» | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Асортимент харчових добавок | ru |
dc.type | Article | ru |