Репозиторий Dspace

Асортимент харчових добавок

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-14T14:24:12Z
dc.date.available 2020-03-14T14:24:12Z
dc.date.issued 2019-07-29
dc.identifier.citation НовиковаН. В. Асортимент харчових добавок. Development of modern technologies and scientific potential of the world: coll. of scientific papers «ΛΌГOΣ» with materials of the International scientific-practical conf., London, July29, 2019. London: NGO «European Scientific Platform», 2019. V.3. p. 60-61 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1181
dc.description.abstract Харчова добавка не вважається типовим інгредієнтом продуктів харчування, проте, вона є інгредієнтом у тому розумінні, що спеціально використовується під час виготовлення чи приготування продукту і присутня в кінцевому продукті в повному обсязі чи частково в незмінному вигляді або у вигляді речовин, які утворилися після їхньої хімічної взаємодії з компонентами продуктів харчування. Ці речовини повинні бути безпечними протягом усього терміну придатності харчового продукту до вживання, базуючись на токсикологічній оцінці ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher NGO «European Scientific Platform» ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Асортимент харчових добавок ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись