00 DSpace/Manakin Repository

Застосування рослинної сировини для підвищення поживної цінності хлібобулочних виробів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Антко, Юрій
dc.date.accessioned 2025-12-05T09:12:11Z
dc.date.available 2025-12-05T09:12:11Z
dc.date.issued 2025-09-16
dc.identifier.citation «Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції» пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Коваленко Віталія Петровича: Всеукраїнська науково-практична конференція ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11476
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ/Кропивницький ru
dc.relation.ispartofseries Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції: тези доповідей, Херсон, 16 вересня 2025 р.;С 92-93
dc.subject хлібобулочні вироби ru
dc.subject поживна цінність ru
dc.subject рослинна сировина ru
dc.title Застосування рослинної сировини для підвищення поживної цінності хлібобулочних виробів ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу