Показати скорочений опис матеріалу
| dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
| dc.contributor.author | Антко, Юрій | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-05T09:12:11Z | |
| dc.date.available | 2025-12-05T09:12:11Z | |
| dc.date.issued | 2025-09-16 | |
| dc.identifier.citation | «Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції» пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Коваленко Віталія Петровича: Всеукраїнська науково-практична конференція | ru |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11476 | |
| dc.language.iso | other | ru |
| dc.publisher | ХДАЕУ/Кропивницький | ru |
| dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції: тези доповідей, Херсон, 16 вересня 2025 р.;С 92-93 | |
| dc.subject | хлібобулочні вироби | ru |
| dc.subject | поживна цінність | ru |
| dc.subject | рослинна сировина | ru |
| dc.title | Застосування рослинної сировини для підвищення поживної цінності хлібобулочних виробів | ru |
| dc.type | Other | ru |