00 DSpace/Manakin Repository
Застосування рослинної сировини для підвищення поживної цінності хлібобулочних виробів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Застосування рослинної сировини для підвищення поживної цінності хлібобулочних виробів
Ряполова, Ірина
;
Антко, Юрій
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/11476
Дата:
2025-09-16
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Антко Ю., Ряполова ...
Розмір:
508.2Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися