Репозиторий Dspace

Застосування рослинної сировини для підвищення поживної цінності хлібобулочних виробів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Антко, Юрій
dc.date.accessioned 2025-12-05T09:12:11Z
dc.date.available 2025-12-05T09:12:11Z
dc.date.issued 2025-09-16
dc.identifier.citation «Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції» пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Коваленко Віталія Петровича: Всеукраїнська науково-практична конференція ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11476
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ/Кропивницький ru
dc.relation.ispartofseries Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції: тези доповідей, Херсон, 16 вересня 2025 р.;С 92-93
dc.subject хлібобулочні вироби ru
dc.subject поживна цінність ru
dc.subject рослинна сировина ru
dc.title Застосування рослинної сировини для підвищення поживної цінності хлібобулочних виробів ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись