00 DSpace/Manakin Repository

ЯКІСТЬ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ВЕГЕТАРІАНСЬКОГО М’ЯСА

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.date.accessioned 2025-10-28T09:09:25Z
dc.date.available 2025-10-28T09:09:25Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Вогнівенко Л. П. Якість і перспективи розвитку виробництва вегетаріанського м’яса // Етика життя і знання: біоетичні аспекти сучасної біології та медицини : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції / редкол.: С. Бесчасний (відп. ред.) [та ін.] ; Херсон. держ. ун-т. – Херсон : ХДУ, 2025. – С. 12–16. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11386
dc.description.abstract У роботі розглядаються історичні передумови, сучасні тенденції та технологічні інновації у виробництві вегетаріанського та культивованого м’яса. Проаналізовано ключових гравців ринку, методи отримання альтернативних білкових інгредієнтів і перспективи розвитку галузі. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДУ ru
dc.subject Культивоване м'ясо ru
dc.title ЯКІСТЬ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ВЕГЕТАРІАНСЬКОГО М’ЯСА ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу