| dc.contributor.author | Вогнівенко, Л.П. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T09:09:25Z | |
| dc.date.available | 2025-10-28T09:09:25Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.citation | Вогнівенко Л. П. Якість і перспективи розвитку виробництва вегетаріанського м’яса // Етика життя і знання: біоетичні аспекти сучасної біології та медицини : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції / редкол.: С. Бесчасний (відп. ред.) [та ін.] ; Херсон. держ. ун-т. – Херсон : ХДУ, 2025. – С. 12–16. | ru |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11386 | |
| dc.description.abstract | У роботі розглядаються історичні передумови, сучасні тенденції та технологічні інновації у виробництві вегетаріанського та культивованого м’яса. Проаналізовано ключових гравців ринку, методи отримання альтернативних білкових інгредієнтів і перспективи розвитку галузі. | ru |
| dc.language.iso | other | ru |
| dc.publisher | ХДУ | ru |
| dc.subject | Культивоване м'ясо | ru |
| dc.title | ЯКІСТЬ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ВЕГЕТАРІАНСЬКОГО М’ЯСА | ru |
| dc.type | Article | ru |