Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Попова, Марія | |
dc.contributor.author | Дуга, Вікторія | |
dc.date.accessioned | 2025-06-28T17:41:04Z | |
dc.date.available | 2025-06-28T17:41:04Z | |
dc.date.issued | 2025-05-20 | |
dc.identifier.citation | Попова М.О., Дуга В.О. Готельно-ресторанний сервіс для гостей з дітьми: виклики та стандарти гостинності. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції (20 травня 2025 року). Херсон: ХДАЕУ, 2025. С.53-55. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11137 | |
dc.description.abstract | У сучасному мобільному світі відкриті великі можливості для подорожей. Нині існує все менше обмежень для відвідування цікавих місць в Україні та за кордоном. Створені умови дозволяють подорожувати батькам із дітьми. Вік маленьких мандрівників останнім часом значно знижений, можна зустріти батьків, які прибувають на відпочинок навіть із немовлятами. Тому готельноресторанний бізнес потребує значних змін у організації проживання та харчування гостей із дітьми, адже сучасні батьки та діти достатньо вимогливі до сервісу, зручностей і харчування. Раніше встановлені стандарти для гостей закладів індустрії гостинності уже не є актуальними. Ресторатори та готельєри мають крокувати в ногу з часом, вміти розпізнавати індивідуальні особливості кожного гостя, задовольняти їх потреби для успішного ведення власної справи. Це дозволяє їм бути конкурентоспроможними на ринку готельно-ресторанних послуг; In the modern mobile world, great travel opportunities are open. There are now fewer restrictions to visit interesting places in Ukraine and for the border. The created conditions allow parents to travel with children. Age Little travelers have been significantly reduced lately, you can meet Parents who come on vacation even with babies. Therefore, hotel restaurant business requires significant changes in the organization of residence and nutrition of guests with children, because modern parents and children are demanding enough to Service, amenities and food. Previously set standards for guests of hospitality industry are no longer relevant. Restaurateurs and hoteliers have to step up with sometimes, be able to recognize the individual characteristics of each guest, satisfy their needs for successful conducting their own business. This allows them be competitive in the market of hotel and restaurant services. | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | ru |
dc.subject | HORECA | ru |
dc.subject | гостинність | ru |
dc.subject | стандарти гостинності | ru |
dc.subject | гості з дітьми | ru |
dc.subject | комфорт | ru |
dc.subject | безпека | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | сервіс | ru |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ru |
dc.subject | Hotel and restaurant business | ru |
dc.subject | hospitality | ru |
dc.subject | Hospitality standards | ru |
dc.subject | Guests with children | ru |
dc.subject | comfort | ru |
dc.subject | security | ru |
dc.subject | quality | ru |
dc.subject | Service | ru |
dc.subject | Department of Hotel and Restaurant and Tourism Business | ru |
dc.title | Готельно-ресторанний сервіс для гостей з дітьми: виклики та стандарти гостинності | ru |
dc.title.alternative | Hotel and restaurant service for guests with children: calls and standards of hospitality | ru |