Abstract:
У сучасному мобільному світі відкриті великі можливості для подорожей.
Нині існує все менше обмежень для відвідування цікавих місць в Україні та за
кордоном. Створені умови дозволяють подорожувати батькам із дітьми. Вік
маленьких мандрівників останнім часом значно знижений, можна зустріти
батьків, які прибувають на відпочинок навіть із немовлятами. Тому готельноресторанний бізнес потребує значних змін у організації проживання та
харчування гостей із дітьми, адже сучасні батьки та діти достатньо вимогливі до
сервісу, зручностей і харчування.
Раніше встановлені стандарти для гостей закладів індустрії гостинності
уже не є актуальними. Ресторатори та готельєри мають крокувати в ногу з
часом, вміти розпізнавати індивідуальні особливості кожного гостя,
задовольняти їх потреби для успішного ведення власної справи. Це дозволяє їм
бути конкурентоспроможними на ринку готельно-ресторанних послуг;
In the modern mobile world, great travel opportunities are open.
There are now fewer restrictions to visit interesting places in Ukraine and for
the border. The created conditions allow parents to travel with children. Age
Little travelers have been significantly reduced lately, you can meet
Parents who come on vacation even with babies. Therefore, hotel restaurant business requires significant changes in the organization of residence and
nutrition of guests with children, because modern parents and children are demanding enough to
Service, amenities and food.
Previously set standards for guests of hospitality industry
are no longer relevant. Restaurateurs and hoteliers have to step up with
sometimes, be able to recognize the individual characteristics of each guest,
satisfy their needs for successful conducting their own business. This allows them
be competitive in the market of hotel and restaurant services.