dc.contributor.author |
Качур, Г.М. |
|
dc.contributor.author |
Вогнівенко, Л.П. |
|
dc.date.accessioned |
2025-06-05T09:07:03Z |
|
dc.date.available |
2025-06-05T09:07:03Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Качур, Г. М. Новітні технології харчової промисловості України / Г. М. Качур, Л. П. Вогнівенко // Молодь – науці і виробництву: актуальні питання харчової промисловості: тези доп. IV Всеукр. наук.-техн. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, Кропивницький, 14 трав. 2025 р. [Електронне вид.] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. – С. 34–35. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10843 |
|
dc.description.abstract |
У тезах висвітлено сучасні напрями розвитку харчової промисловості України, зокрема впровадження новітніх технологій, автоматизації, цифровізації та біотехнологій. Розглянуто технології переробки та консервування продукції, що сприяють збереженню поживної цінності, покращенню якості та зниженню витрат. Акцент зроблено на екологічних аспектах виробництва, зокрема використанні відновлюваних джерел енергії, біорозкладних матеріалів та технологій переробки відходів, що забезпечує сталий розвиток галузі. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.title |
Новітні технології харчової промисловості України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |