DSpace Repository

Новітні технології харчової промисловості України

Show simple item record

dc.contributor.author Качур, Г.М.
dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.date.accessioned 2025-06-05T09:07:03Z
dc.date.available 2025-06-05T09:07:03Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Качур, Г. М. Новітні технології харчової промисловості України / Г. М. Качур, Л. П. Вогнівенко // Молодь – науці і виробництву: актуальні питання харчової промисловості: тези доп. IV Всеукр. наук.-техн. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, Кропивницький, 14 трав. 2025 р. [Електронне вид.] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. – С. 34–35. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10843
dc.description.abstract У тезах висвітлено сучасні напрями розвитку харчової промисловості України, зокрема впровадження новітніх технологій, автоматизації, цифровізації та біотехнологій. Розглянуто технології переробки та консервування продукції, що сприяють збереженню поживної цінності, покращенню якості та зниженню витрат. Акцент зроблено на екологічних аспектах виробництва, зокрема використанні відновлюваних джерел енергії, біорозкладних матеріалів та технологій переробки відходів, що забезпечує сталий розвиток галузі. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Новітні технології харчової промисловості України ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account