Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ірза, А. | |
dc.contributor.author | Вогнівенко, Л.П. | |
dc.date.accessioned | 2025-06-05T09:00:51Z | |
dc.date.available | 2025-06-05T09:00:51Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Ірза, А. Інноваційні технології переробки сільськогосподарської продукції: шляхи до підвищення ефективності та сталого розвитку агросектору / А. Ірза, Л. Вогнівенко // Молодь – науці і виробництву: актуальні питання харчової промисловості: тези доп. IV Всеукр. наук.-техн. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, Кропивницький, 14 трав. 2025 р. [Електронне вид.] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. – С. 33. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10842 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто роль інноваційних технологій переробки сільськогосподарської продукції як ключового чинника підвищення ефективності та сталого розвитку аграрного сектору України. Акцент зроблено на сучасних напрямах інновацій — автоматизації, біотехнологіях, енергоефективних рішеннях і глибокій переробці сировини. Окреслено переваги впровадження таких технологій: зменшення втрат, покращення якості продукції, зниження екологічного навантаження та зміцнення експортного потенціалу. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | Інноваційні технології переробки сільськогосподарської продукції: шляхи до підвищення ефективності та сталого розвитку агросектору | ru |
dc.type | Article | ru |