Репозиторий Dspace

Інноваційні технології переробки сільськогосподарської продукції: шляхи до підвищення ефективності та сталого розвитку агросектору

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ірза, А.
dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.date.accessioned 2025-06-05T09:00:51Z
dc.date.available 2025-06-05T09:00:51Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Ірза, А. Інноваційні технології переробки сільськогосподарської продукції: шляхи до підвищення ефективності та сталого розвитку агросектору / А. Ірза, Л. Вогнівенко // Молодь – науці і виробництву: актуальні питання харчової промисловості: тези доп. IV Всеукр. наук.-техн. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, Кропивницький, 14 трав. 2025 р. [Електронне вид.] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. – С. 33. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10842
dc.description.abstract У статті розглянуто роль інноваційних технологій переробки сільськогосподарської продукції як ключового чинника підвищення ефективності та сталого розвитку аграрного сектору України. Акцент зроблено на сучасних напрямах інновацій — автоматизації, біотехнологіях, енергоефективних рішеннях і глибокій переробці сировини. Окреслено переваги впровадження таких технологій: зменшення втрат, покращення якості продукції, зниження екологічного навантаження та зміцнення експортного потенціалу. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Інноваційні технології переробки сільськогосподарської продукції: шляхи до підвищення ефективності та сталого розвитку агросектору ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись