dc.contributor.author |
Ірза, А. |
|
dc.contributor.author |
Вогнівенко, Л.П. |
|
dc.date.accessioned |
2025-06-05T09:00:51Z |
|
dc.date.available |
2025-06-05T09:00:51Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Ірза, А. Інноваційні технології переробки сільськогосподарської продукції: шляхи до підвищення ефективності та сталого розвитку агросектору / А. Ірза, Л. Вогнівенко // Молодь – науці і виробництву: актуальні питання харчової промисловості: тези доп. IV Всеукр. наук.-техн. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, Кропивницький, 14 трав. 2025 р. [Електронне вид.] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. – С. 33. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10842 |
|
dc.description.abstract |
У статті розглянуто роль інноваційних технологій переробки сільськогосподарської продукції як ключового чинника підвищення ефективності та сталого розвитку аграрного сектору України. Акцент зроблено на сучасних напрямах інновацій — автоматизації, біотехнологіях, енергоефективних рішеннях і глибокій переробці сировини. Окреслено переваги впровадження таких технологій: зменшення втрат, покращення якості продукції, зниження екологічного навантаження та зміцнення експортного потенціалу. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.title |
Інноваційні технології переробки сільськогосподарської продукції: шляхи до підвищення ефективності та сталого розвитку агросектору |
ru |
dc.type |
Article |
ru |