Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Горач, Ольга | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Рєзвих, Ніна | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Вогнівенко, Людмила | |
dc.contributor.author | Резнікова, Вероніка | |
dc.date.accessioned | 2025-05-16T10:40:04Z | |
dc.date.available | 2025-05-16T10:40:04Z | |
dc.date.issued | 2024-05 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10760 | |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва що включає приготування фаршу, формування i заморожування, який відрізняється тим, що до м'ясного фаршу додається порошок рослинного походження у %: шпинат - З, морква - 4, морська водорість цисторіза - 5. | ru |
dc.publisher | Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" | ru |
dc.subject | м'ясо-рослинний наповнювач, пельмені | ru |
dc.title | Патент на корисну модель №156208 Спосіб виробництва пельменів з м’ясо-рослинним наповнювачем | ru |
dc.type | Other | ru |