Репозиторий Dspace

Патент на корисну модель №156208 Спосіб виробництва пельменів з м’ясо-рослинним наповнювачем

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Рєзвих, Ніна
dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Вогнівенко, Людмила
dc.contributor.author Резнікова, Вероніка
dc.date.accessioned 2025-05-16T10:40:04Z
dc.date.available 2025-05-16T10:40:04Z
dc.date.issued 2024-05
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10760
dc.description.abstract Спосіб виробництва що включає приготування фаршу, формування i заморожування, який відрізняється тим, що до м'ясного фаршу додається порошок рослинного походження у %: шпинат - З, морква - 4, морська водорість цисторіза - 5. ru
dc.publisher Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" ru
dc.subject м'ясо-рослинний наповнювач, пельмені ru
dc.title Патент на корисну модель №156208 Спосіб виробництва пельменів з м’ясо-рослинним наповнювачем ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись