dc.contributor.author |
Горач, Ольга |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Рєзвих, Ніна |
|
dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Вогнівенко, Людмила |
|
dc.contributor.author |
Резнікова, Вероніка |
|
dc.date.accessioned |
2025-05-16T10:40:04Z |
|
dc.date.available |
2025-05-16T10:40:04Z |
|
dc.date.issued |
2024-05 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10760 |
|
dc.description.abstract |
Спосіб виробництва що включає приготування фаршу, формування i заморожування, який відрізняється тим, що до м'ясного фаршу додається порошок рослинного походження у %: шпинат - З, морква - 4, морська водорість цисторіза - 5. |
ru |
dc.publisher |
Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" |
ru |
dc.subject |
м'ясо-рослинний наповнювач, пельмені |
ru |
dc.title |
Патент на корисну модель №156208 Спосіб виробництва пельменів з м’ясо-рослинним наповнювачем |
ru |
dc.type |
Other |
ru |