dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Горач, Ольга |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Резвих, Ніна |
|
dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Вогнівенко, Людмила |
|
dc.date.accessioned |
2025-05-16T07:41:40Z |
|
dc.date.available |
2025-05-16T07:41:40Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О. В., Горач О. О., Новікова Н.В., Резвих Н. І., Ряполова І. О., Вогнівенко Л. П. Патент на корисну модель № 157680 Спосіб виробництва пельменів Бюл. №46, від 13.11.2024 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10758 |
|
dc.description.abstract |
Спосіб виробництва пельменів включає підготовку сировини, заміс тіста, приготування фаршу, розкачування тіста на тонкі пласти, викладання фаршу, формування виробів і варіння пельменів протягом 5-7 хв. При цьому на етапі приготування тіста виконують заварювання безглютенових видів борошна у співвідношенні рисового і кукурудзяного як 75:25. |
ru |
dc.publisher |
Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" |
ru |
dc.subject |
пельмені |
ru |
dc.title |
Патент на корисну модель № 157680 Спосіб виробництва пельменів |
ru |
dc.type |
Other |
ru |