dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Горач, Ольга | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Резвих, Ніна | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Вогнівенко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2025-05-16T07:33:02Z | |
dc.date.available | 2025-05-16T07:33:02Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В., Горач О. О., Новікова Н.В., Резвих Н. І., Ряполова І. О., Вогнівенко Л. П. Патент на корисну модель № 157235 Спосіб виробництва кексу Бюл. №38, від 18.09.2024 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10757 | |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва кексу включає підготовку сировини, збивання до утворення однорідної маси, додавання меланжу, карбонату амонію, борошна, плодів ірги, замішування тіста, викладання у форми і випікання. Здійснюють збивання розм’якшеного вершкового масла з фруктозою 10-15 хв, додавання порошку з хурми і меланжу та збивання до отримання однорідної маси, додавання карбонату амонію, ретельне перемішування, додавання борошна, гуміарабіку і сушених плодів ірги, замішування тіста 2-3 хв з додаванням солі кухонної і ваніліну, викладання у форми, випікання при температурі 180-190 °C протягом 30-35 хв та охолодження . | ru |
dc.publisher | Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" | ru |
dc.subject | кекс | ru |
dc.title | Патент на корисну модель № 157235 Спосіб виробництва кексу | ru |
dc.type | Other | ru |