Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Горач, Ольга | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Резвих, Ніна | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Вогнівенко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2025-05-16T07:27:59Z | |
dc.date.available | 2025-05-16T07:27:59Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В., Горач О. О., Новікова Н.В., Резвих Н. І., Ряполова І. О., Вогнівенко Л. П.. Патент на корисну модель № 157236 Спосіб виробництва безглютенового прісного тіста для пельменів та вареників, Бюл. №38, від 18.09.2024 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10756 | |
dc.description.abstract | Спосіб приготування безглютенового прісного тіста включає підготовку сировини, заміс тіста. На етапі приготування тіста здійснюють заварювання безглютенових видів борошна у співвідношенні рисового і кукурудзяного 75:25, з подальшим охолодженням маси (30-35 %) і введенням яєць, солі для остаточного замісу тіста. | ru |
dc.publisher | Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" | ru |
dc.subject | безглютенове прісне тісто | ru |
dc.title | Патент на корисну модель № 157236 Спосіб виробництва безглютенового прісного тіста для пельменів та вареників | ru |
dc.type | Other | ru |