00 DSpace/Manakin Repository

Патент на корисну модель № 157236 Спосіб виробництва безглютенового прісного тіста для пельменів та вареників

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Горач, Ольга
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Резвих, Ніна
dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Вогнівенко, Людмила
dc.date.accessioned 2025-05-16T07:27:59Z
dc.date.available 2025-05-16T07:27:59Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В., Горач О. О., Новікова Н.В., Резвих Н. І., Ряполова І. О., Вогнівенко Л. П.. Патент на корисну модель № 157236 Спосіб виробництва безглютенового прісного тіста для пельменів та вареників, Бюл. №38, від 18.09.2024 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10756
dc.description.abstract Спосіб приготування безглютенового прісного тіста включає підготовку сировини, заміс тіста. На етапі приготування тіста здійснюють заварювання безглютенових видів борошна у співвідношенні рисового і кукурудзяного 75:25, з подальшим охолодженням маси (30-35 %) і введенням яєць, солі для остаточного замісу тіста. ru
dc.publisher Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" ru
dc.subject безглютенове прісне тісто ru
dc.title Патент на корисну модель № 157236 Спосіб виробництва безглютенового прісного тіста для пельменів та вареників ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу