dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Горач, Ольга |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Резвих, Ніна |
|
dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Вогнівенко, Людмила |
|
dc.date.accessioned |
2025-05-16T07:27:59Z |
|
dc.date.available |
2025-05-16T07:27:59Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О. В., Горач О. О., Новікова Н.В., Резвих Н. І., Ряполова І. О., Вогнівенко Л. П.. Патент на корисну модель № 157236 Спосіб виробництва безглютенового прісного тіста для пельменів та вареників, Бюл. №38, від 18.09.2024 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10756 |
|
dc.description.abstract |
Спосіб приготування безглютенового прісного тіста включає підготовку сировини, заміс тіста. На етапі приготування тіста здійснюють заварювання безглютенових видів борошна у співвідношенні рисового і кукурудзяного 75:25, з подальшим охолодженням маси (30-35 %) і введенням яєць, солі для остаточного замісу тіста. |
ru |
dc.publisher |
Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" |
ru |
dc.subject |
безглютенове прісне тісто |
ru |
dc.title |
Патент на корисну модель № 157236 Спосіб виробництва безглютенового прісного тіста для пельменів та вареників |
ru |
dc.type |
Other |
ru |