Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Горач, Ольга | |
dc.contributor.author | Резвих, Ніна | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Вогнівенко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2025-05-16T07:20:05Z | |
dc.date.available | 2025-05-16T07:20:05Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В., Новікова Н.В., Горач О. О.,Резвих Н. І., Ряполова І. О., Вогнівенко Л. П. Патент на корисну модель № 158520 Спосіб виробництва мафінів Бюл. №8, від 19.02.2025 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10755 | |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва мафіну включає підготовку тіста, його замішування викладання у форми і випікання. Перемішують ретельно борошно пшеничне, фруктозу, сіль, карбонат амонію. Окремо перемішують до однорідності меланж, томатний сік та розм'якшене вершкове масло; після цього усі вологі інгредієнти додають до сухих та проводять замішування. Додатково вносять шматочки сушеного інжиру. Тісто відсаджують у форми та випікають при температурі 180-200 °C протягом 30-35 хв. | ru |
dc.publisher | Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" | ru |
dc.subject | мафін | ru |
dc.title | Патент на корисну модель № 158520 Спосіб виробництва мафінів | ru |
dc.type | Other | ru |