dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Горач, Ольга |
|
dc.contributor.author |
Резвих, Ніна |
|
dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Вогнівенко, Людмила |
|
dc.date.accessioned |
2025-05-16T07:20:05Z |
|
dc.date.available |
2025-05-16T07:20:05Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О. В., Новікова Н.В., Горач О. О.,Резвих Н. І., Ряполова І. О., Вогнівенко Л. П. Патент на корисну модель № 158520 Спосіб виробництва мафінів Бюл. №8, від 19.02.2025 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10755 |
|
dc.description.abstract |
Спосіб виробництва мафіну включає підготовку тіста, його замішування викладання у форми і випікання. Перемішують ретельно борошно пшеничне, фруктозу, сіль, карбонат амонію. Окремо перемішують до однорідності меланж, томатний сік та розм'якшене вершкове масло; після цього усі вологі інгредієнти додають до сухих та проводять замішування. Додатково вносять шматочки сушеного інжиру. Тісто відсаджують у форми та випікають при температурі 180-200 °C протягом 30-35 хв. |
ru |
dc.publisher |
Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" |
ru |
dc.subject |
мафін |
ru |
dc.title |
Патент на корисну модель № 158520 Спосіб виробництва мафінів |
ru |
dc.type |
Other |
ru |