Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Горач, Ольга | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Резвих, Ніна | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Вогнівенко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2025-05-16T07:14:30Z | |
dc.date.available | 2025-05-16T07:14:30Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В., Горач О. О., Новікова Н.В., Резвих Н. І., Ряполова І. О., Вогнівенко Л. П. Патент на корисну модель № 158280 Спосіб виробництва морсу Бюл. №3, від 15.01.2025 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10754 | |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва морсу включає підготовку сировини, варіння відвару і охолодження. Заливають гарячою водою промиті і очищені від насінних коробочок яблука, айву. Додають зизифус, вижимки з ягід і варять при слабкому кипінні 15-20 хв. Відвар проціджують, розчиняють у ньому цукор, доводять до кипіння, знову проціджують та додають свіжий сік малини і охолоджують. | ru |
dc.publisher | Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" | ru |
dc.subject | морс | ru |
dc.title | Патент на корисну модель № 158280 Спосіб виробництва морсу | ru |
dc.type | Other | ru |