dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Горач, Ольга |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Резвих, Ніна |
|
dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Вогнівенко, Людмила |
|
dc.date.accessioned |
2025-05-16T07:14:30Z |
|
dc.date.available |
2025-05-16T07:14:30Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О. В., Горач О. О., Новікова Н.В., Резвих Н. І., Ряполова І. О., Вогнівенко Л. П. Патент на корисну модель № 158280 Спосіб виробництва морсу Бюл. №3, від 15.01.2025 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10754 |
|
dc.description.abstract |
Спосіб виробництва морсу включає підготовку сировини, варіння відвару і охолодження. Заливають гарячою водою промиті і очищені від насінних коробочок яблука, айву. Додають зизифус, вижимки з ягід і варять при слабкому кипінні 15-20 хв. Відвар проціджують, розчиняють у ньому цукор, доводять до кипіння, знову проціджують та додають свіжий сік малини і охолоджують. |
ru |
dc.publisher |
Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" |
ru |
dc.subject |
морс |
ru |
dc.title |
Патент на корисну модель № 158280 Спосіб виробництва морсу |
ru |
dc.type |
Other |
ru |