dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.contributor.author |
Шинкарук, Марія |
|
dc.contributor.author |
Паталашка, Анастасія |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-05T10:54:28Z |
|
dc.date.available |
2020-03-05T10:54:28Z |
|
dc.date.issued |
2019-04-03 |
|
dc.identifier.citation |
Воєвода Н. В. Технологія виробництва оздоровчих кондитерських виробів з гарбузу великоплідного / Н. В. Воєвода, М. В. Шинкарук, А. О. Паталашка. // Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: матеріали 73-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю: зб. наук. пр. – К.: НУБіП України, 2019. – С. 304-305. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1064 |
|
dc.description.abstract |
Щорічно в світі близько 9,4 млн. людей вмирає від серцево-судинних захворювань. Серед них 51% гине від інсульту і 45% – від ішемічної хвороби серця. Захворювання серцево-судинної системи в Україні, вважають одними з найгостріших проблем
сучасності. Наявні дані вказують на низьку культуру профілактики, діагностики та лікування серцево-судинних захворювань серед українців. Одним із методів запобігання розвитку хвороб є застосування раціонального харчування, що включає використання функціональних продуктів. У народній і офіційній медицині визнається позитивний вплив гарбуза великоплідного на кровоносну систему, але його використання
для виробництва кондитерських виробів не одержало широкої реалізації. |
en |
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і природокористування України |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Технологія виробництва оздоровчих кондитерських виробів з гарбузу великоплідного |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |