Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Вогнівенко, Л.П. | |
dc.contributor.author | Літвінова, К.С. | |
dc.date.accessioned | 2025-02-27T07:53:13Z | |
dc.date.available | 2025-02-27T07:53:13Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Вогнівенко, Л.П. Біотехнології в харчовій промисловості: інновації та можливості //Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки / Херсонський державний аграрно-економічний університет. Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2024. Вип. 5.- С.157-163 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10423 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуті актуальні питання біотехнологій в сучасній харчовій промисло-вості, їх розвиток та роль у виготовленні харчової продукції. Виробництво харчових про-дуктів і напоїв засноване на переробці сировини, в основному сільським господарством. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | Біотехнології в харчовій промисловості: інновації та можливості | ru |
dc.type | Article | ru |