dc.contributor.author |
Вогнівенко, Л.П. |
|
dc.contributor.author |
Стасюк, Ю.І. |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-30T09:36:37Z |
|
dc.date.available |
2024-12-30T09:36:37Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
6. Вогнівенко Л.П., Стасюк Ю.І. ВПЛИВ ФІЗИКО- ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОКСИКАНТІВ НА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. // VІІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Якість та безпечність товарів». м. Луцьк. Національний технічний університет. 5 квітня 2024 р. - С.18 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10246 |
|
dc.description.abstract |
Вплив токсикантів на молочні продукти є важливою проблемою, адже
молочні продукти є значною частиною раціонального харчування людей.
Дослідження в цій області зосереджуються на ідентифікації та оцінці ризиків,
пов'язаних з мікробіологічними загрозами та хімічними збудниками. Деякі
гриби виробляють хімічні речовини, які викликають симптоми токсичності,
коли людина або тварини вживають їжу, що їх містить. Ці сполуки називаються
мікотоксинами. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ |
ru |
dc.title |
ВПЛИВ ФІЗИКО- ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОКСИКАНТІВ НА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |