Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Вогнівенко, Л.П. | |
dc.contributor.author | Стасюк, Ю.І. | |
dc.date.accessioned | 2024-12-30T09:36:37Z | |
dc.date.available | 2024-12-30T09:36:37Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | 6. Вогнівенко Л.П., Стасюк Ю.І. ВПЛИВ ФІЗИКО- ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОКСИКАНТІВ НА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. // VІІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Якість та безпечність товарів». м. Луцьк. Національний технічний університет. 5 квітня 2024 р. - С.18 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10246 | |
dc.description.abstract | Вплив токсикантів на молочні продукти є важливою проблемою, адже молочні продукти є значною частиною раціонального харчування людей. Дослідження в цій області зосереджуються на ідентифікації та оцінці ризиків, пов'язаних з мікробіологічними загрозами та хімічними збудниками. Деякі гриби виробляють хімічні речовини, які викликають симптоми токсичності, коли людина або тварини вживають їжу, що їх містить. Ці сполуки називаються мікотоксинами. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ | ru |
dc.title | ВПЛИВ ФІЗИКО- ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОКСИКАНТІВ НА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ | ru |
dc.type | Article | ru |