Репозиторий Dspace

ВПЛИВ ФІЗИКО- ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОКСИКАНТІВ НА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.contributor.author Стасюк, Ю.І.
dc.date.accessioned 2024-12-30T09:36:37Z
dc.date.available 2024-12-30T09:36:37Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation 6. Вогнівенко Л.П., Стасюк Ю.І. ВПЛИВ ФІЗИКО- ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОКСИКАНТІВ НА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. // VІІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Якість та безпечність товарів». м. Луцьк. Національний технічний університет. 5 квітня 2024 р. - С.18 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10246
dc.description.abstract Вплив токсикантів на молочні продукти є важливою проблемою, адже молочні продукти є значною частиною раціонального харчування людей. Дослідження в цій області зосереджуються на ідентифікації та оцінці ризиків, пов'язаних з мікробіологічними загрозами та хімічними збудниками. Деякі гриби виробляють хімічні речовини, які викликають симптоми токсичності, коли людина або тварини вживають їжу, що їх містить. Ці сполуки називаються мікотоксинами. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ru
dc.title ВПЛИВ ФІЗИКО- ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТОКСИКАНТІВ НА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись