Репозиторий Dspace

ВПЛИВ ПАКОВАННЯ НА ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ТОВАРІВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.contributor.author Мартиненко, В.О.
dc.date.accessioned 2024-12-30T09:08:06Z
dc.date.available 2024-12-30T09:08:06Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation 5. Вогнівенко Л.П., Мартиненко В.О. Вплив пакування на якість та безпечність товарів // VIII Міжнародна наук.-практ.конференція для молодих учених та студентів «Якість та безпечність товарів». м. Луцьк 5 квітня 2024 р.- С.17 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10245
dc.description.abstract Паковання є невід'ємною частиною харчової промисловості, пов'язаною з якістю та безпекою харчових продуктів, включаючи термін придатності харчових продуктів. Паковання представляє інформацію про брендинг і харчову цінність, а також сприяє маркетингу. Протягом останніх десятиліть пластикові плівки використовувалися як бар'єр для захисту харчових продуктів від тепла, вологи, мікроорганізмів, частинок пилу та бруду. Нещодавні досягнення включили додаткові функції бар'єрних плівок для збільшення терміну придатності харчових продуктів ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ru
dc.title ВПЛИВ ПАКОВАННЯ НА ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ТОВАРІВ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись