Репозиторий Dspace

Молоко. Методи визначення його якості

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.contributor.author Літвінова, К.С.
dc.date.accessioned 2024-12-25T08:28:36Z
dc.date.available 2024-12-25T08:28:36Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation 3. Вогнівенко Л.П. Молоко. Методи визначення його якості:доповідь / Вогнівенко Л.П., Літвінова К.С. /Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні вектори розвитку аграрної науки». Присвячена 150-річчю створення Херсонського державного аграрно-економічного університету, 17-18 вересня 2024 р./ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10220
dc.description.abstract Молоко є одним з найважливіших харчових продуктів, який містить необхідні для організму людини білки, жири, вуглеводи, вітаміни та мінерали. Враховуючи його значення в раціоні харчування, особливо важливо забезпечити високу якість молока ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Молоко. Методи визначення його якості ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись