Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Вогнівенко, Л.П. | |
dc.contributor.author | Літвінова, К.С. | |
dc.date.accessioned | 2024-12-25T08:28:36Z | |
dc.date.available | 2024-12-25T08:28:36Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | 3. Вогнівенко Л.П. Молоко. Методи визначення його якості:доповідь / Вогнівенко Л.П., Літвінова К.С. /Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні вектори розвитку аграрної науки». Присвячена 150-річчю створення Херсонського державного аграрно-економічного університету, 17-18 вересня 2024 р./ | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10220 | |
dc.description.abstract | Молоко є одним з найважливіших харчових продуктів, який містить необхідні для організму людини білки, жири, вуглеводи, вітаміни та мінерали. Враховуючи його значення в раціоні харчування, особливо важливо забезпечити високу якість молока | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | Молоко. Методи визначення його якості | ru |
dc.type | Other | ru |