dc.contributor.author |
Вогнівенко, Л.П. |
|
dc.contributor.author |
Стасюк, Ю.І. |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-24T07:00:34Z |
|
dc.date.available |
2024-12-24T07:00:34Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
2. Вогнівенко Л.П. Інноваційні підходи до виробництва вегетаріанського м'яса: якість та перспективи розвитку/ Вогнівенко Л.П., Стасюк Ю.І. Доповідь. Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні вектори розвитку аграрної науки». Присвячена 150-річчю створення Херсонського державного аграрно-економічного університету, 17-18 вересня 2024 р |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10218 |
|
dc.description.abstract |
На основі аналізу, вегетаріанське м'ясо показує високу якість і може конкурувати з традиційним м'ясом. Рекомендується інвестувати в дослідження нових інгредієнтів і процесів, удосконалювати інфраструктуру для масового виробництва і розробляти нові методи обробки. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.title |
Інноваційні підходи до виробництва вегетаріанського м'яса: якість та перспективи розвитку |
ru |
dc.type |
Other |
ru |