Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Вогнівенко, Л.П. | |
dc.contributor.author | Стасюк, Ю.І. | |
dc.date.accessioned | 2024-12-24T07:00:34Z | |
dc.date.available | 2024-12-24T07:00:34Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | 2. Вогнівенко Л.П. Інноваційні підходи до виробництва вегетаріанського м'яса: якість та перспективи розвитку/ Вогнівенко Л.П., Стасюк Ю.І. Доповідь. Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні вектори розвитку аграрної науки». Присвячена 150-річчю створення Херсонського державного аграрно-економічного університету, 17-18 вересня 2024 р | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10218 | |
dc.description.abstract | На основі аналізу, вегетаріанське м'ясо показує високу якість і може конкурувати з традиційним м'ясом. Рекомендується інвестувати в дослідження нових інгредієнтів і процесів, удосконалювати інфраструктуру для масового виробництва і розробляти нові методи обробки. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | Інноваційні підходи до виробництва вегетаріанського м'яса: якість та перспективи розвитку | ru |
dc.type | Other | ru |