Репозиторий Dspace

Інноваційні підходи до виробництва вегетаріанського м'яса: якість та перспективи розвитку

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.contributor.author Стасюк, Ю.І.
dc.date.accessioned 2024-12-24T07:00:34Z
dc.date.available 2024-12-24T07:00:34Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation 2. Вогнівенко Л.П. Інноваційні підходи до виробництва вегетаріанського м'яса: якість та перспективи розвитку/ Вогнівенко Л.П., Стасюк Ю.І. Доповідь. Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні вектори розвитку аграрної науки». Присвячена 150-річчю створення Херсонського державного аграрно-економічного університету, 17-18 вересня 2024 р ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10218
dc.description.abstract На основі аналізу, вегетаріанське м'ясо показує високу якість і може конкурувати з традиційним м'ясом. Рекомендується інвестувати в дослідження нових інгредієнтів і процесів, удосконалювати інфраструктуру для масового виробництва і розробляти нові методи обробки. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Інноваційні підходи до виробництва вегетаріанського м'яса: якість та перспективи розвитку ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись