00 DSpace/Manakin Repository
ЛОКАЛЬНА ЯГІДНА СИРОВИНА ПІВДНЯ УКРАЇНИ У ВИРОБНИЦТВІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ЛОКАЛЬНА ЯГІДНА СИРОВИНА ПІВДНЯ УКРАЇНИ У ВИРОБНИЦТВІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Дзюндзя, Оксана
;
Мальчевська, Карина
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/10161
Дата:
2024
Короткий опис(реферат):
Розглянуто локальну ягідну сировину як натуральні барвники для кондитерських виробів
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
PDFsam_54-80-PB_М1.pdf
Розмір:
1.591Mb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися