Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Мальчевська, Карина | |
dc.date.accessioned | 2024-12-13T08:38:56Z | |
dc.date.available | 2024-12-13T08:38:56Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | 1. Мальчевська К.В., Дзюндзя О.В. Локальна ягідна сировина Півдня України у виробництві кондитерських виробів. Традиційні та інноваційні підходи до наукових досліджень: матер. ІV міжнар. наук. конф., м. Вінниця, 8 березня 2024 р. Вінниця. С. 109-110. | ru |
dc.identifier.issn | 978-617-8312-19-0 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10161 | |
dc.description.abstract | Розглянуто локальну ягідну сировину як натуральні барвники для кондитерських виробів | ru |
dc.publisher | UKRLOGOS Group | ru |
dc.subject | локальні ягоди | ru |
dc.subject | натуральні барвники | ru |
dc.subject | кондитерські вироби | ru |
dc.title | ЛОКАЛЬНА ЯГІДНА СИРОВИНА ПІВДНЯ УКРАЇНИ У ВИРОБНИЦТВІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | ru |
dc.type | Thesis | ru |