Репозиторий Dspace

ЛОКАЛЬНА ЯГІДНА СИРОВИНА ПІВДНЯ УКРАЇНИ У ВИРОБНИЦТВІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Мальчевська, Карина
dc.date.accessioned 2024-12-13T08:38:56Z
dc.date.available 2024-12-13T08:38:56Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation 1. Мальчевська К.В., Дзюндзя О.В. Локальна ягідна сировина Півдня України у виробництві кондитерських виробів. Традиційні та інноваційні підходи до наукових досліджень: матер. ІV міжнар. наук. конф., м. Вінниця, 8 березня 2024 р. Вінниця. С. 109-110. ru
dc.identifier.issn 978-617-8312-19-0
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10161
dc.description.abstract Розглянуто локальну ягідну сировину як натуральні барвники для кондитерських виробів ru
dc.publisher UKRLOGOS Group ru
dc.subject локальні ягоди ru
dc.subject натуральні барвники ru
dc.subject кондитерські вироби ru
dc.title ЛОКАЛЬНА ЯГІДНА СИРОВИНА ПІВДНЯ УКРАЇНИ У ВИРОБНИЦТВІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись