Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2024-12-13T08:13:08Z | |
dc.date.available | 2024-12-13T08:13:08Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Олександра ВЕЛНЕЧУК, Оксана ДЗЮНДЗЯ. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ. III Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», м. Кропивницький, ХДАЕУ, 14 травня 2024, с. 15-16 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10158 | |
dc.description.abstract | Метою дослідження було розширення асортименту халви підвищеної біологічної цінності. Для зменшення вуглеводного навантаження було додано додатковий інгредієнт - цукати з моркви | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | халва | ru |
dc.subject | цукати | ru |
dc.subject | морква | ru |
dc.subject | органолептичні показники | ru |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ | ru |
dc.type | Thesis | ru |