Репозиторий Dspace

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2024-12-13T08:13:08Z
dc.date.available 2024-12-13T08:13:08Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Олександра ВЕЛНЕЧУК, Оксана ДЗЮНДЗЯ. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ. III Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», м. Кропивницький, ХДАЕУ, 14 травня 2024, с. 15-16 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10158
dc.description.abstract Метою дослідження було розширення асортименту халви підвищеної біологічної цінності. Для зменшення вуглеводного навантаження було додано додатковий інгредієнт - цукати з моркви ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject халва ru
dc.subject цукати ru
dc.subject морква ru
dc.subject органолептичні показники ru
dc.title УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись