DSpace Repository

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2024-12-13T08:13:08Z
dc.date.available 2024-12-13T08:13:08Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Олександра ВЕЛНЕЧУК, Оксана ДЗЮНДЗЯ. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ. III Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», м. Кропивницький, ХДАЕУ, 14 травня 2024, с. 15-16 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10158
dc.description.abstract Метою дослідження було розширення асортименту халви підвищеної біологічної цінності. Для зменшення вуглеводного навантаження було додано додатковий інгредієнт - цукати з моркви ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject халва ru
dc.subject цукати ru
dc.subject морква ru
dc.subject органолептичні показники ru
dc.title УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account