dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Велнечук, Вікторія |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-12T17:29:14Z |
|
dc.date.available |
2024-12-12T17:29:14Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Вікторія ВЕЛНЕЧУК, Оксана ДЗЮНДЗЯ АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ Матеріали III Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», м. Кропивницький, ХДАЕУ, 14 травня 2024, с.13-14 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10157 |
|
dc.description.abstract |
Досліджено інноваційні технології хлібобулочних виробів, розглянуто можливість використання нетрадиційної фіто-сировини |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
хліб |
ru |
dc.subject |
рецептура |
ru |
dc.subject |
чіа |
ru |
dc.subject |
насіння гарбуза |
ru |
dc.subject |
пектин |
ru |
dc.title |
АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |