00 DSpace/Manakin Repository

АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Велнечук, Вікторія
dc.date.accessioned 2024-12-12T17:29:14Z
dc.date.available 2024-12-12T17:29:14Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Вікторія ВЕЛНЕЧУК, Оксана ДЗЮНДЗЯ АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ Матеріали III Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», м. Кропивницький, ХДАЕУ, 14 травня 2024, с.13-14 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10157
dc.description.abstract Досліджено інноваційні технології хлібобулочних виробів, розглянуто можливість використання нетрадиційної фіто-сировини ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject хліб ru
dc.subject рецептура ru
dc.subject чіа ru
dc.subject насіння гарбуза ru
dc.subject пектин ru
dc.title АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу