Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Велнечук, Вікторія | |
dc.date.accessioned | 2024-12-12T17:29:14Z | |
dc.date.available | 2024-12-12T17:29:14Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Вікторія ВЕЛНЕЧУК, Оксана ДЗЮНДЗЯ АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ Матеріали III Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», м. Кропивницький, ХДАЕУ, 14 травня 2024, с.13-14 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10157 | |
dc.description.abstract | Досліджено інноваційні технології хлібобулочних виробів, розглянуто можливість використання нетрадиційної фіто-сировини | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | хліб | ru |
dc.subject | рецептура | ru |
dc.subject | чіа | ru |
dc.subject | насіння гарбуза | ru |
dc.subject | пектин | ru |
dc.title | АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ | ru |
dc.type | Thesis | ru |