Репозиторий Dspace

АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Велнечук, Вікторія
dc.date.accessioned 2024-12-12T17:29:14Z
dc.date.available 2024-12-12T17:29:14Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Вікторія ВЕЛНЕЧУК, Оксана ДЗЮНДЗЯ АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ Матеріали III Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», м. Кропивницький, ХДАЕУ, 14 травня 2024, с.13-14 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10157
dc.description.abstract Досліджено інноваційні технології хлібобулочних виробів, розглянуто можливість використання нетрадиційної фіто-сировини ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject хліб ru
dc.subject рецептура ru
dc.subject чіа ru
dc.subject насіння гарбуза ru
dc.subject пектин ru
dc.title АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись