Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Любенко, Оксана Іванівна | |
dc.date.accessioned | 2024-12-04T20:29:22Z | |
dc.date.available | 2024-12-04T20:29:22Z | |
dc.date.issued | 2024-03-22 | |
dc.identifier.citation | МНАУ | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10147 | |
dc.description | Застосування йодид калію, селену в комплексі з вітаміном Е у складі раціону перепілок сприяло збільшенню кількості та якості знесених яєць за продуктивний період. За умови застосування в годівлі окремо йодид калію, селену, вітаміну Е вірогідних змін рівня яєчної продуктивності не виявлено. Використання в комплексі йодид калію, селену та вітаміну Е впродовж продуктивного періоду позитивно впливає на результати вирощування перепелів до 49- добового віку. Так, збереженість поголів’я перепелів за період вирощування становий 93,8 % порівняно з контрольною групою (90,4 %), несучість на середню несучку була вищою на 19,1 шт. яєць що сприяє підвищенню рентабельності виробництва дієтичних яєць японських перепелів на 23,13%. | ru |
dc.description.abstract | застосування йоду та селену в комплексі з вітаміном Е позитивно впливає на кількісні та якісні показники яєчної продуктивності японських перепелів, використання в комплексі йодид калію, селену та вітаміну Е впродовж продуктивного періоду позитивно впливає на результати вирощування перепелів до 49- добового віку. Так, збереженість поголів’я перепелів за період вирощування становий 93,8 % порівняно з контрольною групою (90,4 %), несучість на середню несучку була вищою на 19,1 шт. яєць що сприяє підвищенню рентабельності виробництва дієтичних яєць японських перепелів на 23,13% | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | МНАУ | ru |
dc.subject | Перепела, кальцій, фосфор, йод, селен | ru |
dc.title | Значення йоду та селену в годівлі перепелів | ru |
dc.title.alternative | Значення йоду та селену в годівлі перепелів | ru |
dc.type | Article | ru |