00 DSpace/Manakin Repository
Шляхи поліпшення складу кондитерських виробів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Шляхи поліпшення складу кондитерських виробів
Резвих, Ніна Ігорівна
;
Вінарчук, Ганна
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9664
Дата:
2023
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Formation of ...
Розмір:
139.4Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися