Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Антонов, Олексій | |
dc.date.accessioned | 2024-06-13T08:39:26Z | |
dc.date.available | 2024-06-13T08:39:26Z | |
dc.date.issued | 2024-03 | |
dc.identifier.citation | Сучасні аспекти технології виробництва і переробки продукції тваринництва та їх перспективи : матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9663 | |
dc.description.abstract | Плавлені сири та плавлені сирні продукти відносять до молочних продуктів, найбільш безпечних з мікробіологічної точки зору, оскільки суміш для плавлення піддається достатньо жорсткій температурній обробці. Біологічна безпечність плавлених сирних продуктів визначається, передусім, за мікробіологічними показниками | ru |
dc.publisher | Миколаїв : МНАУ, | ru |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024.;С 129-131 | |
dc.subject | плавлений сир, | ru |
dc.subject | біологічна безпечність, | ru |
dc.subject | мікробіологічний контроль | ru |
dc.title | Аналіз біологічних ризиків під час виробництва плавлених сирів | ru |