Репозиторий Dspace

Аналіз біологічних ризиків під час виробництва плавлених сирів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Антонов, Олексій
dc.date.accessioned 2024-06-13T08:39:26Z
dc.date.available 2024-06-13T08:39:26Z
dc.date.issued 2024-03
dc.identifier.citation Сучасні аспекти технології виробництва і переробки продукції тваринництва та їх перспективи : матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9663
dc.description.abstract Плавлені сири та плавлені сирні продукти відносять до молочних продуктів, найбільш безпечних з мікробіологічної точки зору, оскільки суміш для плавлення піддається достатньо жорсткій температурній обробці. Біологічна безпечність плавлених сирних продуктів визначається, передусім, за мікробіологічними показниками ru
dc.publisher Миколаїв : МНАУ, ru
dc.relation.ispartofseries Матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024.;С 129-131
dc.subject плавлений сир, ru
dc.subject біологічна безпечність, ru
dc.subject мікробіологічний контроль ru
dc.title Аналіз біологічних ризиків під час виробництва плавлених сирів ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись