dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Антонов, Олексій |
|
dc.date.accessioned |
2024-06-13T08:39:26Z |
|
dc.date.available |
2024-06-13T08:39:26Z |
|
dc.date.issued |
2024-03 |
|
dc.identifier.citation |
Сучасні аспекти технології виробництва і переробки продукції тваринництва та їх перспективи : матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9663 |
|
dc.description.abstract |
Плавлені сири та плавлені сирні продукти відносять до
молочних продуктів, найбільш безпечних з мікробіологічної точки зору,
оскільки суміш для плавлення піддається достатньо жорсткій температурній
обробці. Біологічна безпечність плавлених сирних продуктів визначається,
передусім, за мікробіологічними показниками |
ru |
dc.publisher |
Миколаїв : МНАУ, |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024.;С 129-131 |
|
dc.subject |
плавлений сир, |
ru |
dc.subject |
біологічна безпечність, |
ru |
dc.subject |
мікробіологічний контроль |
ru |
dc.title |
Аналіз біологічних ризиків під час виробництва плавлених сирів |
ru |