DSpace Repository

Аналіз біологічних ризиків під час виробництва плавлених сирів

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Антонов, Олексій
dc.date.accessioned 2024-06-13T08:39:26Z
dc.date.available 2024-06-13T08:39:26Z
dc.date.issued 2024-03
dc.identifier.citation Сучасні аспекти технології виробництва і переробки продукції тваринництва та їх перспективи : матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9663
dc.description.abstract Плавлені сири та плавлені сирні продукти відносять до молочних продуктів, найбільш безпечних з мікробіологічної точки зору, оскільки суміш для плавлення піддається достатньо жорсткій температурній обробці. Біологічна безпечність плавлених сирних продуктів визначається, передусім, за мікробіологічними показниками ru
dc.publisher Миколаїв : МНАУ, ru
dc.relation.ispartofseries Матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024.;С 129-131
dc.subject плавлений сир, ru
dc.subject біологічна безпечність, ru
dc.subject мікробіологічний контроль ru
dc.title Аналіз біологічних ризиків під час виробництва плавлених сирів ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account