dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Татьянін, Ілля |
|
dc.date.accessioned |
2024-06-13T08:33:03Z |
|
dc.date.available |
2024-06-13T08:33:03Z |
|
dc.date.issued |
2024-03 |
|
dc.identifier.citation |
Сучасні аспекти технології виробництва і переробки продукції тваринництва та їх перспективи : матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9662 |
|
dc.description.abstract |
На кожному технологічному етапі виготовлення харчових
продуктів існує ризик забруднення мікрофлорою яка знаходиться на
обладнанні, інструментах, руках і т. д. І саме від дотримання санітарно –
гігієнічних вимог при виробництві тієї чи іншої продукції залежить її
безпечність. Аналіз технологічних операцій виготовлення м’ясної
кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства дозволив
виділити на певних етапах ризики біологічного походження |
ru |
dc.publisher |
Миколаїв : МНАУ, |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024.;С.126-128 |
|
dc.subject |
критична контрольна точка, |
ru |
dc.subject |
мʼясна сировина, |
ru |
dc.subject |
технологічна операція |
ru |
dc.title |
Застосування системи харчової безпеки при виробництві м’ясної кулінарної продукції |
ru |