DSpace Repository

Застосування системи харчової безпеки при виробництві м’ясної кулінарної продукції

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Татьянін, Ілля
dc.date.accessioned 2024-06-13T08:33:03Z
dc.date.available 2024-06-13T08:33:03Z
dc.date.issued 2024-03
dc.identifier.citation Сучасні аспекти технології виробництва і переробки продукції тваринництва та їх перспективи : матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9662
dc.description.abstract На кожному технологічному етапі виготовлення харчових продуктів існує ризик забруднення мікрофлорою яка знаходиться на обладнанні, інструментах, руках і т. д. І саме від дотримання санітарно – гігієнічних вимог при виробництві тієї чи іншої продукції залежить її безпечність. Аналіз технологічних операцій виготовлення м’ясної кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства дозволив виділити на певних етапах ризики біологічного походження ru
dc.publisher Миколаїв : МНАУ, ru
dc.relation.ispartofseries Матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024.;С.126-128
dc.subject критична контрольна точка, ru
dc.subject мʼясна сировина, ru
dc.subject технологічна операція ru
dc.title Застосування системи харчової безпеки при виробництві м’ясної кулінарної продукції ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account