Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Татьянін, Ілля | |
dc.date.accessioned | 2024-06-13T08:33:03Z | |
dc.date.available | 2024-06-13T08:33:03Z | |
dc.date.issued | 2024-03 | |
dc.identifier.citation | Сучасні аспекти технології виробництва і переробки продукції тваринництва та їх перспективи : матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9662 | |
dc.description.abstract | На кожному технологічному етапі виготовлення харчових продуктів існує ризик забруднення мікрофлорою яка знаходиться на обладнанні, інструментах, руках і т. д. І саме від дотримання санітарно – гігієнічних вимог при виробництві тієї чи іншої продукції залежить її безпечність. Аналіз технологічних операцій виготовлення м’ясної кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства дозволив виділити на певних етапах ризики біологічного походження | ru |
dc.publisher | Миколаїв : МНАУ, | ru |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024.;С.126-128 | |
dc.subject | критична контрольна точка, | ru |
dc.subject | мʼясна сировина, | ru |
dc.subject | технологічна операція | ru |
dc.title | Застосування системи харчової безпеки при виробництві м’ясної кулінарної продукції | ru |