Репозиторий Dspace

Застосування системи харчової безпеки при виробництві м’ясної кулінарної продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Татьянін, Ілля
dc.date.accessioned 2024-06-13T08:33:03Z
dc.date.available 2024-06-13T08:33:03Z
dc.date.issued 2024-03
dc.identifier.citation Сучасні аспекти технології виробництва і переробки продукції тваринництва та їх перспективи : матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9662
dc.description.abstract На кожному технологічному етапі виготовлення харчових продуктів існує ризик забруднення мікрофлорою яка знаходиться на обладнанні, інструментах, руках і т. д. І саме від дотримання санітарно – гігієнічних вимог при виробництві тієї чи іншої продукції залежить її безпечність. Аналіз технологічних операцій виготовлення м’ясної кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства дозволив виділити на певних етапах ризики біологічного походження ru
dc.publisher Миколаїв : МНАУ, ru
dc.relation.ispartofseries Матеріали Всеукр наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024.;С.126-128
dc.subject критична контрольна точка, ru
dc.subject мʼясна сировина, ru
dc.subject технологічна операція ru
dc.title Застосування системи харчової безпеки при виробництві м’ясної кулінарної продукції ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись