Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, Максим | |
dc.date.accessioned | 2024-06-12T10:30:23Z | |
dc.date.available | 2024-06-12T10:30:23Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.issn | 2664-4819 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9629 | |
dc.description.abstract | Важливим аспектом розвитку м’ясної промисловості є удосконалення технологічних прийомів виробництва та підвищення якості готового продукту шляхом зміни його складу чи властивостей. Поєднання нових інгредієнтів разом з традиційними, використання альтернативної сировини є головним принципом досягнення розвитку якості, повноцінності м’ясних виробів, зокрема ковбас | ru |
dc.publisher | International Electronic Scientific and Practical Journal "WayScience" | ru |
dc.subject | Ковбасні вироби, м'ясна сировина | ru |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОВБАС | ru |
dc.type | Book chapter | ru |